1 2 3 4 5 6 7

Tagliatelle integralak

(zure aukera saltsarekin)

Gure saltsa pasta laguntzeko
- AGLIO, OLIO E PEPERONCINO: Baratxuriak, olioa eta saltsa mina.
- BOLOGNESE: Raguta tomate saltsarekin.
- CARBONARA: Hirugiharra, arrautza, parmegiano gazta eta piperbeltz beltza, natarekin edo natarik gabe.
- GORGONZOLA: Gazta urdinez egindako krema.
- ARRABBIATA: Tomate saltsa, baratxuria eta saltsa mina.
- AMATRICIANA: Hirugiharra, tipula, tomate saltsa, saltsa mina, piperbeltza eta parmegiano gazta.
- PUTTANESCA: Antxoak, baratxuria, kaparrak, tomate saltsa, saltsa mina eta oliba beltzak.
- PIPERBELTZ BERDEA GANBEKIN: Ganbak, piperbeltz aleak eta nata.
- VÓNGOLE: Txirlak salteatuak saltsa berdearekin.
- PESTO DE ALBAHACA: Albaka, baratxuria, pinaziak, olioa eta parmegiano gazta.
- FUNGHI: Onddo salteatuak, boletus kremarekin eta esnegain ukitu batekin.
- LANDA-GUNEKOA: Barazki egosiak, tomate saltsa eta parmegiano gazta.
- ARRAINA ETA HARAGIA: Izokin ketua, ganbak, espinakak, txanpinoi freskoa, baratxuria eta piperbeltz beltza, gazta suabez egindako kremarekin.
- NAPOLITANA: Tomate saltsa.
- SUINO: Saltxitxak, hirugiharra, baratxuria, urdaiazpiko iberikoa eta tomate saltsa; saltsa minarekin edo gabe.
- OILASKOA ETA ANANA CURRYAREKIN: Oilasko paparra, anana, curry, mascarpone gazta eta nata.