Espaghetti zuriak

(zure aukera saltsarekin)

Espaghetti zuri-beltzak

(zure aukera saltsarekin)

Linguine berdeak

(zure aukera saltsarekin)

Fettuccine zuriak

(zure aukera saltsarekin)

Fettuccine berdeak

(zure aukera saltsarekin)

Tagliatelle integralak

(zure aukera saltsarekin)

Tagliatelleak curryarekin

(zure aukera saltsarekin)

Gure saltsa pasta laguntzeko
- AGLIO, OLIO E PEPERONCINO: Baratxuriak, olioa eta saltsa mina.
- BOLOGNESE: Raguta tomate saltsarekin.
- CARBONARA: Hirugiharra, arrautza, parmegiano gazta eta piperbeltz beltza, natarekin edo natarik gabe.
- GORGONZOLA: Gazta urdinez egindako krema.
- ARRABBIATA: Tomate saltsa, baratxuria eta saltsa mina.
- AMATRICIANA: Hirugiharra, tipula, tomate saltsa, saltsa mina, piperbeltza eta parmegiano gazta.
- PUTTANESCA: Antxoak, baratxuria, kaparrak, tomate saltsa, saltsa mina eta oliba beltzak.
- PIPERBELTZ BERDEA GANBEKIN: Ganbak, piperbeltz aleak eta nata.
- VÓNGOLE: Txirlak salteatuak saltsa berdearekin.
- PESTO DE ALBAHACA: Albaka, baratxuria, pinaziak, olioa eta parmegiano gazta.
- FUNGHI: Onddo salteatuak, boletus kremarekin eta esnegain ukitu batekin.
- LANDA-GUNEKOA: Barazki egosiak, tomate saltsa eta parmegiano gazta.
- ARRAINA ETA HARAGIA: Izokin ketua, ganbak, espinakak, txanpinoi freskoa, baratxuria eta piperbeltz beltza, gazta suabez egindako kremarekin.
- NAPOLITANA: Tomate saltsa.
- SUINO: Saltxitxak, hirugiharra, baratxuria, urdaiazpiko iberikoa eta tomate saltsa; saltsa minarekin edo gabe.
- OILASKOA ETA ANANA CURRYAREKIN: Oilasko paparra, anana, curry, mascarpone gazta eta nata.